Ohita navigointi

Red Bull City Flight 2003

Yleisöä vuodelta 2002

Red Bull City Flight tuo kauppatorille lumilautailun ja new school -hiihdon ensimmäisen suomi - ruotsi ottelun

Lumilautailun ja new school -hiihdon ensimmäinen Suomi-Ruotsi -ottelu nähdään maaliskuussa, kun Red Bull City Flight järjestetään jälleen Helsingin Kauppatorilla 15.3.2003 klo 19:00. Tapahtuma tuo lumilautailijat ja new school -hiihtäjät esittämään taitojaan suurelle yleisölle nyt jo neljättä kertaa. Vuonna 2001 Senaatintorilla järjestetty Red Bull City Flight oli ensimmäisiä lumilautailijat ja new school -hiihtäjät yhteen tuoneita kilpailuja Suomessa. Tämän vuoden tapahtuma tuo ensimmäistä kertaa yhteen Suomen ja Ruotsin laskijat. Maiden välinen kamppailu Helsingin ilmatilan herruudesta on takuuvarmasti tiukka, mutta tiukkapipoista kilpailemista tuskin Kauppatorilla nähdään. Sen sijaan luvassa on loistavia suorituksia hyvällä fiiliksellä.

New school -hiihdon huippunimi Jon Olsson ensimmäistä kertaa suomeen
Kilpailuun osallistuu sekä Suomesta että Ruotsista kymmenhenkinen tiimi, jossa on viisi lumilautailijaa ja viisi new school -suksimiestä. Ruotsin joukkueen tunnetuin laskija on new school -hiihdon kansainvälinen huippu, Jon Olsson. Olsson kilpailee Red Bull City Flightissä ensimmäistä kertaa Suomessa. Suomen joukkueen kärkinimen, lumilautailija Heikki Sorsan mukaanpääsy on vielä epävarmaa lievän loukkaantumisen vuoksi. Molempien maiden tiimit julkistetaan kokonaisuudessaan maaliskuun alussa.

Presidentin linnan edustalle nouseva hyppyri varmistaa ilmavat puitteet
Tapahtumaa varten Kauppatorille rakennettava 26 metriä korkea ja 95 metriä pitkä hyppyri varmistaa ilmavat puitteet Red Bull City Flightin Suomi - Ruotsi -taistolle. Hyppyrin vauhdinotto nousee Kauppatorin Linnanaltaan puoleiseen päätyyn, ja alastuloalue päättyy Keisarinnan Kiven kohdalle. Tapahtumaa seuraamaan odotetaan viimevuotiseen tapaan noin 20 - 35000 katsojaa.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy
Free Your Mind on paikalla perinteiseen tapaan
video- ja stillkameroiden kanssa.RBCF -lehdistötiedote Kuvat: Free Your Mind 26.02.03
fym@hattu.net

Katso myös
» Red Bull City Flight 2002 Free Your Mindissa
» http://www.redbullcityflight.com

RBCF 2003

» Index - Etusivu

Jutut
» Sään ansiosta
yleisöä 40 000

» RBCF on Suomen suurin urheilutapahtuma
» Tulokset
» Ennakkotiedote
Haastattelut
» Henrik Winstedt
» Heppu Pentti
» Johan Niemi
» Huoltomiehet Masa ja Jukka
» Poliisi Esa köyhäjoki
» Robin Rådeman
» Ronnie Andersson
» Tomi Savela
Kuvagalleriat
1 2 3 4

Hyppykuvia:

5 6 7 8 9 10

Kulissien takaa:

1