Ohita navigointi

Mtv3+ luottaa urheilutarjontaansa

Mtv3 haluaa osoittaa uudella plus-kanavallaan, että digitaalisuudella pystytään saamaan nykyistä enemmän irti tavallisesta televisiosta.

Mtv3:n Tatu Lehmuskallio. Kuva: Free Your Mind.

Urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallion mukaan Mtv3+ on tänä keväänä vielä kehityskaarensa alussa. Maikkarilla ollaan vasta luomassa niitä palveluja, joita myöhemmin isomassa määrin tullaan lisäämään koko digitaaliseen avaruuteen.

"Mtv3+ on luotu sellaisiin tarpeisiin, että suomalaisille katsojille pystytään opettamaan, että tästä digitaalisuudesta on todellisuudessa jotain oikeata hyötyä ja että se on konkreettista hyötyä", Lehmuskallio sanoo.

Kaupallinen kanava uskoo urheilun olevan oma valttikortti lähitulevaisuuden kanavakilpailussa. Uusien digipalvelujen rahoittamiseen on tarjolla kaksi mahdollisuutta; rahat saadaan joko mainostajilta tai kuluttajilta.

"Mtv3+:n kaikkein isoin juttu ovat nämä maksulliset uudet ohjelmapalvelut, joissa tarjotaan lähinnä urheilua entistä enemmän niille, jotka urheilua haluavat katsoa vielä enemmän, kuin mitä tähän mennessä tulee", Lehmuskallio kertoo.

Lehmuskallio uskoo, että pian laajentuvassa digitaalisessa maailmassa kanavat vähenevät ja ihmiset tulevat ostamaan enemmän erilaisille katsojaryhmille kohdistettuja palveluja.

Real Video


Mtv3:n tulevaisuuden haasteita esittelee urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallio.

Kesto : 03:59

Hitaat yhteydet | 56 kbps
Nopeat yhteydet | 256 kbps
Matias Orola, kuvaus: Milla Kaikkonen 18.05.04
matias.orola@toimitus.hattu.net, milla.kaikkonen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Digitaalinen Mtv3+ -televisiokanava
» Mtv3-kanavan televisio-opas

Digi-tv 2004

» Index - Etusivu

» Digitan verkko

Kanavaesittelyjä
» Mtv3+

» Nelonen

» Subtv

» YLE Nuoret

» YLE Teema