Ohita navigointi

Nelonen hankkinut paljon digi-resursseja

Nelonen on valmistautunut kiihtyvään digitaalisen television aikaan hankkimalla paljon resursseja, miettimällä uusia toimintamuotoja ja tutustumalla uuteen maailmaan.

Nelosen Jorma Paakkari. Kuva: Free Your Mind.

Digitaalisten palvelujen ylläpito syö Nelosen analogisten palvelujen kehitysrahoja, mutta kun digitaalinen maailma on tulossa, siihen halutaan valmistautua Nelosella hyvin.

"Tulevaisuuden strategiat Nelonen ja Nelonen Plus -kanavien osalta eivät ole vielä selvillä. Jos ennustetta pitäisi sanoa, niin uskon, että kaikilla televisiokanavilla tulee olemaan jatkossa rinnakkaiskanavia", ohjelmapäällikkö Jorma Paakkari sanoo.

Nelonen ei hae plus-palvelulleen ainakaan alkuvaiheessa erityistä profiilia, vaikka kanavan tarjonta onkin urheilupainotteista. Paakkari pitää mahdollisena erilaisia uusia kanavakokeiluja, ja muistuttaa, että kaupallisella kanavalla tulokset ratkaisevat.

"Digitaaliseen tuotantoon saisi uppoamaan rahaa niin paljon kuin haluaisi, mutta tässä toimitaan kuitenkin aika pienillä resursseilla. Kanava joutuu lähettämään signaalia ulos sekä analogisesti että digitaalisesti, joka on kova kustannusrasite meille", Paakkari toteaa.

Real Video


Nelosen digisuunnitelmia esittelee ohjelmapäällikkö Jorma Paakkari.

Kesto : 03:59

Hitaat yhteydet | 56 kbps
Nopeat yhteydet | 256 kbps
Matias Orola, kuvaus: Milla Kaikkonen 18.05.04
matias.orola@toimitus.hattu.net, milla.kaikkonen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Digitaalinen Nelonen Plus
» Nelosen uutisten kotisivu

Digi-tv 2004

» Index - Etusivu

» Digitan verkko

Kanavaesittelyjä
» Mtv3+

» Nelonen

» Subtv

» YLE Nuoret

» YLE Teema