Ohita navigointi

Subtv jatkaa sisällönkehitystä

Vuonna 2000 kaapeliverkossa debytoinut TVTV! yhdistyi seuraavan vuoden elokuussa digitv-toimiluvan saaneen Citytv:n kanssa. Uuden kanavan nimeksi tuli Subtv, joka juhlii pian kolmivuotista taivaltaan.

Ohjelmapäällikkö Maaretta Tukiainen Matias Orolan haastateltavana. Kuva: Milla Kaikkonen / YLE Free Your Mind.

Vuoden 2003 keväällä Prime time -ohjelmistonsa digitaaliset lähetykset aloittanut Subtv sai kanavan historian alussa ohjelmapäällikökseen Maaretta Tukiaisen. Nuorekas Tukiainen siirtyi nykyisiin tehtäviinsä Katso-lehdestä, jossa on julkaistu mm. hänen elokuva-arvostelujaan.

Tukiaisen mukaan digitaalisiin lähetyksiin siirtyminen on lähtenyt käyntiin kanavalla hyvin. Subtv:ssa tehty kanavailmeen uudistus ja syksyllä aloitettu akvaariomainen juontajakonsepti ovat saaneet katsojilta positiivista palautetta. Sen sijaan paljon haukuttujen maksullisten televisiochattien tiimoilta ei ole tullut kanavalle moitteita. Ohjelmapäällikön mielestä vanhempien on tunnettava oma vastuunsa Chattailuun- ja puhelinlaskuihin liittyvissä asioissa.

"Uskomme, että näistä asioista tulee käydä keskustelu nuorten ja heidän vanhempiensa välillä. Kyllä varmaan suurin osa vanhemmista omat nuorensa tuntee, mutta jos ei, tuntekoot he itse piston sydämessään siitä, että eivät ole nuortensa kanssa keskusteluväleissä."

Tukiainen elää vahvassa uskossa Subtv:n tulevaisuuden suhteen. "Ohjelmistomme kehittyy koko ajan, satsaamme sisältöön ja pyrimme vastaamaan kentältä tuleviin haasteisiin. Sisältö kyllä ratkaisee, mitä kanavaa kukin katsoo. Meillä on varmasti edessä kasvua."

Real Video


Subtv:n digitaalisen ajan suunnitelmista kertoo ohjelmapäällikkö Maaretta Tukiainen.

Kesto : 02:56

Hitaat yhteydet | 56 kbps
Nopeat yhteydet | 256 kbps
Matias Orola, Milla Kaikkonen 31.03.04
matias.orola@toimitus.hattu.net, milla.kaikkonen@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Kaapeli- ja digi-tv-kanava Subtv
» Kattavia lisätietoja digitaalisesta televisiosta

Digi-tv 2004

» Index - Etusivu

» Digitan verkko

Kanavaesittelyjä
» Mtv3+

» Nelonen

» Subtv

» YLE Nuoret

» YLE Teema