Ohita navigointi

Ylen johto chattailee katsojien kanssa

Yleisradion tv-toimialajohtaja Olli-Pekka Heinonen osallistuu Internet-keskusteluun. Kuva: Yleisradion tiedotus.Suomalaiset televisionkatsojat voivat keskustella Yleisradion johdon kanssa suorassa Internet-chatissa 4. helmikuuta 2004. Televisio-ohjelmista keskustellaan keskiviikko-iltapäivänä kello 15 - 19 välisenä aikana osoitteessa http://www.yle.fi/chat/.

"Internetkeskustelu mahdollisuus suoraan vaikuttamiseen"
Suomalaisten esittämiin kysymyksiin ovat lupautuneet vastaamaan Ylen tv-toimialajohtaja Olli-Pekka Heinonen, ohjelmistojohtaja Heikki Seppälä, TV1:n ja YLE Teeman ohjelmajohtaja Ismo Silvo sekä TV2:n ohjelmajohtaja Päivi Kärkkäinen.

Kysymyksiä ja kommentteja Yleisradion Internet-keskusteluun voi lähettää myös ennakkoon postitse osoitteeseen Tv-ohjelmapalaute, PL 68, 00024 Yleisradio. Toimialajohtaja Heinosen mukaan "Internetkeskustelu on mielekäs mahdollisuus suoraan vaikuttamiseen." Heinonen toivoo vuoropuhelun yleisön ja Yleisradion välillä muodostuvan muutoinkin jatkuvaksi.

Pro Yleisö ry tyytymätön Yleisradion ohjelmien laatuun
Radion kuuntelijoiden ja television katsojien keskuudessa syntynyt tyytymättömyys Yleisradion ohjelmatoiminnan tarjontaa kohtaan synnytti pari vuotta sitten kansalaisliikkeen, joka rekisteröitiin viime vuonna "Pro Yleisö ry, För Publiken rf" -järjestön nimellä. Yhdistyksen mielestä Ylesradiota on kehitettävä kaikenikäisten kulttuurilaitoksena ja laadukas kotimainen ohjelmatuotanto on turvattava.

"Yhdistyksen tarkoituksena on toimia radion kuuntelijoiden ja television katsojien yhdyssiteenä, edustajana ja etujen valvojana sekä Yleisradion että kaupallisten kanavien suuntaan sekä toimia siten, että radion ja television julkista palvelua kehitetään sisällöllisesti monipuolisena ja laadukkaana", yhdistys kertoo tiedotteessaan.Matias Orola, kuva: Yleisradion tiedotus 31.01.04
matias.orola@toimitus.hattu.net

Katso myös
» Pro Yleisö ry. haluaa monipuolisia ja laadukkaita ohjelmia
» Free Your Mindin chatissa voi myös ottaa kantaa asioihin

Ylen Chat

» Nuortenohjelmat

» Ennakkojuttu